Stichting Startup Apeldoorn: een initiatief van drie ondernemers

De aanjagers van Startup Apeldoorn zijn Wiebe Bakker, Shira van der Werf en Bas Mennink. Alledrie zijn we zelfstandig ondernemer, maar we werken actief samen binnen Startup Apeldoorn. We delen de visie dat ondernemerschap en innoveren mensenwerk is, en we doen niets liever dan mensen die impact willen maken op de wereld een stapje verder te helpen. Samen staan we voor jarenlange ervaring op het gebied van strategie, ondernemerschap, creativiteit en persoonlijk leiderschap.

       

Bas Mennink
Fikkiesteker. Spreker, coach van teams en individuen, sterke focus op persoonlijk leiderschap. Dé creatieve geest om aan te laten schuiven in de brainstormfase.
LinkedIn profiel Bas

Shira van der Werf
Vrouwe Volgordelijkheid. Spreker, strateeg, communicatiecoach. Sparringpartner voor directies en MT. Voor een scherpe blik én intuïtieve kijk op je vraagstuk. 
LinkedIn profiel Shira

Wiebe Bakker
Mogelijkmaker. Sociaal ondernemer pur sang. DISC gecertificeerd. Kijkt naar talenten en waar mensen het beste tot hun recht komen. Mentor voor teams.
LinkedIn profiel Wiebe

We zoeken constant naar mogelijkheden om partijen en innovatieve ideeën met elkaar te verbinden. Bekijk ons aanbod om te zien wat we voor je kunnen betekenen. Meer weten over de grotere projecten die we hebben gedaan? In ons portfolio vind je een aantal recente voorbeelden. Of neem contact met ons op, we gaan graag met je in gesprek.