Voor beleidsmakers die beweging willen creëren

Startup Apeldoorn verbindt voor verschillende opdrachtgevers in de regio ideeën aan beleidsdoelstellingen. We helpen bij projectaanvragen, sparren en verbinden partijen binnen overheid, onderwijs en bedrijfsleven (triple helix).

Dit doen we onder andere op het gebied van human capital vragen, in opdracht van de Cleantech Regio. Daarnaast zijn we in opdracht van de gemeente Apeldoorn betrokken bij het in kaart brengen van en het versterken van het innovatieve en startup klimaat in Apeldoorn.

Kortom, we werken als verbinder in de regio, begeleiden creatieve samenwerkingssessies en zijn in te schakelen als spreker. Bij grote trajecten werken we samen met ervaren ondernemers uit ons netwerk.

Werk je bij provincie, gemeente, of belangenbehartiger, en wil je met concrete projecten handen en voeten geven aan beleidsplannen en uitvoeringsagenda? Waar het (sociale) innovatie, ondernemerschap en human capital betreft, gaan we graag voor je aan de slag. Bijvoorbeeld bij ons in onze eigen startuphub het Element.

Neem contact met ons op voor meer informatie.