Hallo innovatieve ondernemer!

Heb je een tof bedrijfsidee waarmee je de wereld een beetje beter kan maken? Dan leren we je graag kennen!

Wees welkom in het Element

Kom werken in het oude directiekantoor van Zwitsal Apeldoorn: het Element! Sinds de zomer van 2019 bouwen we hier aan een bruisende community van startups en andere innovatieve bedrijven in het domein van duurzaamheid, sociale innovatie en ICT. Allemaal ondernemers die de wereld een beetje mooier en beter willen maken met hun bedrijf. Je vindt in het Element kantoorruimte, gelijkgestemden om mee te sparren, te lunchen en te tafelvoetballen. En je vindt er een netwerk en expertise om te groeien met je bedrijf. Interesse in een ruimte? Neem contact met ons op, dan vertellen we je meer over de mogelijkheden (er zijn nog een paar kantoren beschikbaar) en de randvoorwaarden.

Een plek huren voor je bijeenkomsten

Het toffe aan het Element is dat we een ruimte hebben waar we groepen kunnen hosten voor trainingen en creatieve sessies. Regelmatig organiseren wijzelf en de andere ondernemers in het Element events, maar je kunt onze Speelkamer ook huren voor groepen tot ca 25 personen. Niet alleen interessant voor de startups en ondernemers die bij ons werken, maar ook voor grotere organisaties die voor hun creatieve bijeenkomsten graag even buiten de muren van hun organisatie gaan. Bijvoorbeeld voor een creatieve sessie over innovatie met je team, een training ondernemender denken, of een lezing over blockchain. Meer weten over mogelijkheden en tarieven? Laat het ons weten. Indien gewenst, kunnen we ook een deel van de inhoud en procesbegeleiding verzorgen.

Hulp nodig bij je innovatieve idee?

Bas, Shira en Wiebe hebben veel ervaring met coaching en mentoring van ondernemers. Ze hebben daarbij ieder hun eigen expertise. We kunnen bijvoorbeeld helpen met:

  • Businesscoaching voor startups en zzp’ers (ook in te zetten voor teams die ondernemender willen opereren in de organisatie)
  • Mentoring voor teams
  • Communicatiecoaching (interne en externe profilering, van persoon, team of bedrijf)
  • Strategiecoaching

Laat ons weten waar je naar op zoek bent, dan gaan we samen in gesprek.