Stichting Startup Apeldoorn: een initiatief van drie ondernemers

De aanjagers van Startup Apeldoorn zijn Wiebe Bakker, Shira van der Werf en Bas Mennink. Alledrie hebben we een eigen onderneming, maar daarnaast werken we samen binnen Startup Apeldoorn. We delen de visie dat ondernemerschap en innoveren mensenwerk is, en we doen niets liever dan mensen die impact willen maken op de wereld een stapje verder te helpen.

We zoeken constant naar mogelijkheden om partijen en innovatieve ideeën met elkaar te verbinden. Bekijk ons aanbod om te zien wat we voor je kunnen betekenen. Of neem contact met ons op, we gaan graag met je in gesprek.

Image

Wiebe Bakker

Mogelijkmaker. Sociaal ondernemer pur sang. DISC gecertificeerd. Kijkt naar talenten en waar mensen het beste tot hun recht komen. Mentor voor teams.

LinkedIn profiel Wiebe

Image

Shira van der Werf

Strateeg en verbinder. Spart, coacht en biedt procesbegeleiding rondom innovatie en communicatief leiderschap.Voor een scherpe blik én intuïtieve kijk op je vraag.

LinkedIn profiel Shira

Image

Bas Mennink

Fikkiesteker. Spreker, coach van teams en individuen, sterke focus op persoonlijk leiderschap. Dé creatieve geest om aan te laten schuiven in de brainstormfase.

LinkedIn profiel Bas

Input your text here! The text element is intended for longform copy that could potentially include multiple paragraphs.